Loveli - puur natuur body care en deodorant zonder aluminium
Loveli is ontstaan vanuit de visie van Linda. Nadat de moeder van Linda gediagnosticeerd werd met borstkanker – en zij geen aluminium bevattende deodorant meer mocht gebruiken –  kwam bij Linda het idee. Na een lange zoektocht kwam Linda erachter dat er helemaal geen aluminiumvrije deodorant bestond, maar, wel een recept! En dit recept werd de basis van Loveli. Vervolgens heeft ze zich nog meer ontwikkeld door 2 studies te volgen waardoor ze veel kennis kreeg en daar nog meer kon door ontwikkelen. na diversen door ontwikkelingen was de eerste deodorant zonder aluminium een feit en kwam de eerst aluminium deodorant op de markt, en ook nog eens eentje die echt werkt en welke je kunt hergebruiken door middel van refills! Voor Linda waren dit dan ook twee vliegen in één klap: gezonde en milieubewuste producten.

Niet verwacht wel gehoopt is het tot professioneel merk uitgegroeid.
60% van alles wat je op je huid smeert komt in je lichaam terecht, de schade beperkt zich niet tot enkel een deodorant. Inmiddels is het idee van Linda uitgegroeid tot een goedlopend verzorgingsproducten bedrijf, met daarachter een groot brein en veel kennis en een professioneel lab in Amsterdam, heeft ze met haar visie heel Nederland weten te bereiken . Omdat ik (Ingrid de Neef) door het zelf te gaan gebruiken zo enthousiast ben geworden over de producten en er zo achter staat dat ik heb besloten het te verkoop in mijn salon.


Loveli zit niet stil
Met plannen voor het herbruikbaar maken van alle Loveli producten, liggen er meerdere plannen op tafel. Zo wil Loveli haar mannenlijn uitbreiden en zijn er ijzersterke ideeën voor shampoos en zonnebrandcrèmes met een UV-filter op basis van mineralen en plantenextracten. De eerste Loveli zonnebrandcrème ligt nu dan ook al bij een onafhankelijk lab om de SPF te meten.


Welke producten zijn er van Loveli?

loveli heeft haar assortiment flink uit weten te breiden in de afgelopen jaren. Zo is het merk van enkel een natuurlijke deodorant uitgebreid naar complete productlijnen in onder andere:

-face care
-body care
-lip care

-sun care

Op de producten pagina beschrijven we enkele van de prachtige Loveli producten om je kennis te laten maken met het merk dat staat voor natuurlijk, vegan en milieubewust leven.

En dat nu niet meer enkel voor vrouwen, maar ook mannen producten door Loveli op de markt is gebracht. Geeft aan dat het aanbod van producten blijft groeien en Linda altijd weer een nieuw product in ontwikkeling heeft staan!
Loveli | Massagepraktijk Nijverdal