Ik ben Ingrid de Neef eigenaresse

van SEV Schoonheid En Voetspecialist.

Ik ben Gediplomeerd ( MBO 4) Medisch Pedicure en schoonheidsspecialisten

Ik bied in mijn salon aan u, een heerlijk momentje voor uzelf. In mijn salon kunt u terecht voor medisch pedicure behandelingen, schoonheidsbehandelingen,  behandeling voor iedereen met of zonder klachten. De afgelopen jaren heb ik meerdere opleidingen en cursussen gevolgd. Daardoor kan ik een breed pakket aan diensten aanbieden.

Ik als Medisch pedicure (MBO niveau 4) ben breed opgeleid en kent meer behandelingsmogelijkheden van complexere voet- en nagelproblematiek. Ik mag alle zogeheten risicovoeten behandelen. Hieronder verstaan we o.a. problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing. Ik als medisch pedicure heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van Mycosenagels(schimmel), orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie en anti-druk technieken. Ik werk volgens vastgestelde Richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar een (behandeld) arts. De medisch pedicure werkt op doelmatige wijze samen met andere zorgaanbieders.

In mijn salon aan huis kun je terecht voor:

Medisch Pedicure:

Complexere voet- en nagelproblematiek.

Risicovoeten behandelen zoals:

  • Reuma,
  • Diabetische voet
  • Spasticiteit,
  • ouderdom en verwaarlozing voet.

Ik als medisch pedicure heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van :

  • Mycosenagels(schimmel),
  • Orthesiologie,
  • Nagelregulatie en -reparatie
  • Anti-druk technieken.

Mycosenagel (schimmelnagel): Ik heb mijzelf gespecialiseerd in het behandelen van mycosenagels.

Hiervoor heb ik twee behandel methodes:

SEV methode = pakkingmethode voor schimmelnagels:

De SEV methode is een pakkingsmethode welke ondersteunend werkt bij de behandeling van een schimmelnagel. Mycose (in de volksmond ook wel schimmel/kalk genoemd) is een lastig te behandelen probleem

Deze methode is veilig, aangezien er met natuurlijke producten wordt gewerkt. En kan ook bij mensen met diabetici worden toegepast.

LCN wilde pediquesilver plus gelnagels voor Schimmelnagels:

LCN Wilde Pediquesilver plus kan op een gezonde nagel en op schimmelnagels worden toegepast. Deze is schimmel, kiemdodend en antibacteriële werking die de anti-mycotische componenten en toevoeging van de werkstof microzilver nog beter ondersteunt. Hiermee wordt de nagel opgebouwd tot een waardige uitziende nagel

Schoonheidsbehandelingen:

Bij schoonheidssalon SEV Schoonheid- en voetspecialist in Brielle kunt u voor professionele gezichtsbehandelingen u krijgt hier een persoonlijk huidadvies en huidverzorging op maat. Het is mogelijk huid verbeterende behandelingen te laten uitvoeren. In de salon. Ik werk met veilige, milde huidproducten met een bewezen werking. Voor huidverbetering is het van essentieel belang om de juiste producten te gebruiken, die bij uw huid past. Daarnaast is het belangrijk om te weten om welk huidtype het gaat, wat voor huidklachten er spelen en welke producten gebruikt u thuis?

Door de passie en goede producten, zorg ik voor een gezondere, stralendere en jongere huid. Door de diversiteit aan behandelingen zoals acnehuid, droge h uid, rijpere huid, vermoeide huid en anti-aging.

Als Schoonheidsspecialiste en Medisch pedicure werk ik volgens door de overheid en pedicurebranche gestelde eisen en richtlijnen. Daarnaast ben ik aangesloten bij ProVoet en ProCert, de brancheorganisatie en kwaliteit register voor Pedicures. en als schoonheidsspecialiste ben ik aangesloten bij de ANBOS

Door middel van bijscholing blijft ik als schoonheidsspecialiste en medisch pedicure up-to-date