Schimmelnagels (mycose)

Het begin altijd in een hoekje dat je denkt ik heb mijn nagel gestoten, belangrijk is om het goed te controleren, of maak een afspraak bij SEV medisch pedicure.


SEV pakkingmethode ( Mycose/schimmelnagels)

De methode is ontwikkeld door Thea Segers die na een lange zoektocht en diverse experimenten er achter kwam dat een combinatie van groene klei en diverse toevoegingen (basisproduct) goede resultaten gaven. Na dat ik het een lange tijd gebruikte in mijn praktijk vond ik de resultaten zeer minimaal en ik dacht dit kan een nog betere werking hebben. De pakkingsmethode heb ik doorontwikkeld en is geresulteerd in de SEV pakkingmethode. ik heb diversen studies gevolgd en die geheel op natuurlijke basis waren, kan ik zeggen dat ik de methode heb door ontwikkelen voor een nog betere producten voor de schimmelnagels (mycose) kan ik wel zeggen dat deze methode geen basis product meer is maar door ontwikkeld in een nog betere product op natauurlijke basis en met veel succes. Ik mag wel zeggen dat het vanaf nu SEV pakking methode mag noemen. en ik zal mij zelf altijd blijven door ontwikkelen als het om schimmels gaat.

Ik ben al medisch pedicure gespecialiseerd in schimmelnagels ( mycose )

Ik bied de volgende behandelingen aan:

SEV methode is een veile natuurlijke pakkingmethode welke ondersteunend is schimmeldodende eigenschappen en bestrijdt daardoor de schimmel waardoor je nagel er uiteindelijk weer gaaf en gezond gaat uitzien. Mycose (in de volksmond ook wel schimmel/kalk genoemd) is een lastig te behandelen probleem maar zeker niet onmogelijk, dus……geduld is hierbij een schone zaak.
Deze behandeling kan ook bij mensen met diabetici worden toegepast.
Voor het beste resultaat wordt de behandeling in de eerste periode 1x in de 4 weken toegepast in een later stadium 1 keer in de 8 weken. Na ongeveer 8 tot 10 behandeling ziet u dat nagel begint uitgroeien al na gelang hoe erg de nagel besmet is.


De prijs van deze behandeling is:

Mycose/schimmel behandeling € 38.00

incl. 1 t/m 5 nagel

extra kosten voor 6 t/m 10 nagel € 10.00

Basis pedicure behandeling € 38.00

excl. schimmelnagels

extra betaling voor de schimmelnagel :

1 t / m 5 schimmelnagels € 10.00

6 t / m 10 schimmelnagels € 10.00

SEV druppel voor bij deze behandeling € 6.95

LCN Wilde Pedique Silver Plus (mycose/schimmelnagel

Wilde Pedique Silver plus is een zeer elastische UV-bouwgel die zich perfect aanpast aan de bewegingen van de voet. Het ingesloten antischimmelmiddel voorkomt nagelinfecties.

Deze LCN Wilde Pedique silver plus bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft.

Eigenschap:

  • Gemakkelijk vloeiende consistentie
  • Extreem goede hechting; zeer elastische nagelstructuur 
  • AM-factor en microkristallijn zilver
  • Beschikbaar in verschillende kleuren 
  • Zuurvrij

De LCN Silver Wilde Pedique gelnagel wordt aangebracht bij ontbreken van een stuk nagelplaat na de behandeling bij nagelmycose om de groei weer te herstellen zonder dat dit problemen oplevert. Het is geen garantie op genezing, het kan wel camouflerend werken om zonder schaamte met mooie nagels (in de zomer). De nagelreparatie is een techniek met Gel / acryl waarbij de natuurlijke nagel gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel wordt vervangen. De nagel voelt heel natuurlijk aan en past perfect bij de natuurlijke nagel

LCN Silver Pedicique wordt vooral ingezet bij schimmelnagels of nagels die door beschadiging niet volledig zijn. Met de gel kunnen nagels tijdelijk weer hun eigen vorm terugkrijgen en kunt u 4-6 weken plezierig in uw open schoenen of op blote voeten lopen.
Nagelreparatie (gel & acryl)

1e teennagel                                                € 16,95
2e teennagel                                                €   9,95
alle teennagels daarna                                 €   4,95

Deze prijzen gelden alleen bij LCN Silver Pedique behandeling of pedicurebehandeling

Nagels lakken (basis)                                     €   8,50
WOW nagels lakken  (vegan)                         € 14.95
LCN gellak ter voorkoming van schimmel     € 19.95