Wij bieden verschillende gezichtsbehandelingen aan voor elk type huid. De producten van Selvert Thermal die wij gebruiken voor al onze behandelingen zijn gemaakt door experts die elke dag bezig zijn met het maken van nieuwe en verbeterde natuurlijke verzorgingsproducten. Wij bieden de volgende gezichtsbehandelingen aan:

Gezichtsbehandeling Hidroactive

Hidroactive; Speciaal ontwikkeld voor het behandelen van de normale tot droge huid. De beschermende en hydraterende eigenschappen aangepast aan uw huidtype, activeren de natuurlijke afweerfuncties van de normale huid en vullen het tekort aan bij een droge huid.

Gezichtsbehandeling Vitamine C

Vitamin C; Vitamine C is essentieel voor de vorming van collageen. Dit collageen is nodig om de huid te verstevigen. Verder kan vitamine C acne en pigmentvlekken verminderen en werkt het bij rosacea.

Gezichtsbehandeling Aquawear

Aquawear; Is een behandeling ontworpen om de vochtarme huiden te behandelen. Met name acné-, rosacea- en gevoelige huiden reageren hierop. De huid herstelt de natuurlijke schoonheid dankzij een complex systeem dat het proces van natuurlijke hydratatie stimuleert.

Gezichtsbehandeling Men

Men Line; Een behandeling speciaal afgestemd op de mannenhuid. De mannenhuid heeft andere behoeftes dan de vrouwenhuid. Deze behandeling speciaal voor heren speelt in op deze behoeftes. Hydrateert, kalmeert, verzorgd en beschermt de huid.

Gezichtsbehandeling Gold 24karaat

24k Gold; De kracht van goud! Een exclusieve anti -age behandeling voor het gezicht. De behandeling is een combinatie van luxe en 100% natuurlijke huidverjonging. De huid wordt gelift, rimpels en fijne lijntjes vervagen, verbetert de conditie van de huid en het geeft de huid een schitterende glans.

Gezichtsbehandeling Gold 18karaat

18k Gold behandeling; De term ‘karaat’ geeft aan hoeveel puur goud erin verwerkt zit. Een wat lager gehalte puur goud, maar nog steeds fantastische resultaten. Een prachtige anti-age behandeling voor elke vrouw.